Contemporary Neutrals in Toowong

This warm and inviting kitchen, in the heart of Toowong, is the perfect balance of contemporary and homely.

Leading a busy city lifestyle called for a kitchen design that embraced minimalism and simplicity. This brief was kept in mind as designer Jane developed this kitchen concept.

Despite being a relatively small space, we did not let that limit the experimentation with different textures and colours.

A woodgrain laminate adds dimension to the design, while a cool-toned stone backsplash adds texture.

To avoid a stark contrast, complimenting slate grey and gunmetal grey tones were used for the cabinetry. Square black handles were placed on the lower cabinetry, while the client opted for a push to open solution on the overhead cabinetry.

Finishing off this kitchen is a sleek stone benchtop that brings lightness and space to the design.

Showroom tours and consultations are by appointment only. Speak with a designer today.     Contact Us